Op zoek naar eerstelijnspsycholoog?

eerstelijnspsycholoog
 
 
Eerstelijnspsycholoog of tweedelijnspsycholoog 1e lijns of 2e lijns.
Eerstelijnspsycholoog is een algemeen begrip voor een psycholoog werkend in de eerste lijn of de Generalistische Basis GGZ. De titel Eerstelijnspsycholoog NIP is een registratietraject via het NIP voor psychologen met een BIG-registratie. Een tweedelijnspsycholoog Psycholoog werkend in een tweedelijnsinstelling of Gespecialiseerde GGZ-instelling.:
depressie
Eerstelijns psycholoog.
Wie is de eerstelijns psycholoog? Een eerstelijns psycholoog heeft een opleiding tot psycholoog gevolgd, en zich daarna gespecialiseerd als eerstelijns psycholoog. Door een speciale vervolgopleiding eerstelijns psychologie te volgen verkrijgt de psycholoog een zogenaamde eerstelijns kwalificatie. De psycholoog dient als eerstelijns gekwalificeerd geregistreerd te staan om eerstelijns psychologie in de praktijk te kunnen beoefenen.
relatietherapie haarlem
Eerstelijnspsycholoog: aantal consulten per cliënt De Staat van Volksgezondheid en Zorg.
De Staat van Volksgezondheid en Zorg. Over de Staat VenZ. Eerstelijnspsycholoog: aantal consulten per cliënt. Cliënten van een eerstelijnspsycholoog krijgen gemiddeld. NIVEL Zorgregistraties eerste lijn. Dit kerncijfer betreft het gemiddeld aantal consulten van geregistreerde cliënten van eerstelijnspsychologen met een afgesloten behandeling.
tandarts lelystad
FAQ Wat doet een eerstelijns psycholoog?
Een eerstelijns psycholoog heeft een opleiding tot psycholoog gevolgd en zich daarna gespecialiseerd tot eerstelijns psycholoog. Door een speciale vervolgopleiding eerstelijns psychologie te volgen verkrijgt de psycholoog een zogenaamde eerstelijns kwalificatie. De psycholoog dient als eerstelijns gekwalificeerd geregistreerd te staan om eerstelijns psychologie in de praktijk te kunnen beoefenen.
psycholoog amsterdam
Eerstelijnspsychologie met een opleiding psychologie? Sonnevelt Opleidingen.
Dat maakt eerstelijnspsychologie persoonlijk en laagdrempelig. Als eerstelijnspsycholoog krijg je dan ook lang niet altijd zware psychische patiënten. Eerstelijnspsychologie is er juist ook voor mensen die kortdurend hulp nodig hebben om weer op de rails te komen. Opleiding psychologie: hoe word je eerstelijnspsycholoog?
groningen
Psycholoog, psychotherapeut of psychiater?
Eerstelijnspsycholoog Net zoals bijvoorbeeld de huisarts is de eerstelijnspsycholoog werkzaam in de eerste lijn van de gezondheidszorg. Dat betekent dat cliënten zich bij een eerstelijnspsycholoog kunnen aanmelden zonder verwijzing. De eerstelijnspsycholoog heeft een praktijkgerichte en breed georiënteerde opleiding gevolgd, zonder zich te specialiseren in een bepaalde richting.
psycholoog amsterdam
Eerstelijnspsychologie NIP NIP.
Cliënten hebben diverse leeftijden en achtergronden. Hoewel de term eerstelijn in de huidige ggz niet meer wordt gebruikt, is de eerstelijnspsycholoog een essentieel onderdeel van de ggz. De registratie van Eerstelijnspsycholoog bij het NIP zorgt voor gz-plus niveau. Hieronder leest u meer over de registratie Eerstelijnspsychologie NIP.
therapeut limburg
Wat is een eerstelijnspsycholoog.
Wie zijn wij. Naar een psycholoog! Wat is een eerstelijnspsycholoog. De Eerstelijnspsycholoog ELP werkt, meestal in nauwe samenwerking met uw huisarts, in de generalistische basis-GGZ voorheen eerstelijns-gezondheidszorg. Dat betekent, dat u ook zonder verwijzing van de huisarts hulp kunt krijgen van de ELP.
Eerstelijnspsycholoog NIVEL.
Het aandeel cliënten dat bij de eerstelijnspsycholoog komt met een depressie neemt door de jaren heen toe van 19% in 2009 tot 30% in 2012. Tussen 2009 en 2012 neemt het percentage cliënten dat door de eerstelijnspsycholoog wordt doorverwezen af en het percentage cliënten dat op eigen initiatief de eerstelijnspsycholoog bezoekt neemt toe.
Eerstelijnspsychologen Den Bosch EDB.
Welkom op de website van Eerstelijnspsychologen Den Bosch EDB, praktijk voor Generalistische Basis GGZ. We zijn gericht op kortdurende, klachtgerichte behandeling en onderzoek bij een breed scala aan psychische problemen bij volwassenen en kinderen en jongeren. Eerstelijnspsychologen Den Bosch staat voor.:
Mentaal Vitaal Eerstelijns psycholoog.
Bekijk alle behandelaars.: Als je psychische klachten hebt kun je door de huisarts doorverwezen worden naar de eerstelijnspsycholoog. Deze onderzoekt samen met jou wat er aan de hand is en hoe je het probleem aan kunt pakken. Dit doe je door met hem te praten.
Eerstelijnspsychologen NIVEL.
Voorbeelden zijn data die niet kunnen kloppen afsluitdatum ligt vóór aanmeldingsdatum of die twijfels oproepen meer dan 50 zittingen. De eerstelijnspsycholoog ontvangt dan direct een foutenrapport retour waarin gemeld wordt dat het bestand goed is overgekomen maar dat er ook verdachte waarden zijn gevonden. De eerstelijnspsycholoog wordt verzocht om deze te corrigeren en alles opnieuw te uploaden.

Contacteer ons